i'm back 8D

yesbox i'm back ;) ha inte gjort mycket dom senaste dagarna ^^ haha inte förvånad? :) inte jag heller :P suttit för det mesta vid datan (H) syster målade mina naglar haha :D fast det var för några dagar sen. (kolla bild) FLUGSVAMP FTW :D haha :) men jag tycker att dom blev söta :D haha men är färgen söndersliten :) haha läser de 2 sista harry potter böckerna ^^ något jag har lovat min syster ^^ heh är klar med den sjätte boken och närmar mig slutan av den sjunde. spännande? joda :D sen har jag hela saknad/hemsök - serien framför mig. jag som ääälskar att läsa. *host* jag lyssnar på musik just nu och till helgen kommer mina morbröder från danmark :) haha yayy :D men nu ska jag dra härifrån och läsa lite ^ haha, hare ;)
baybay.

systers och mina naglar/fingrar (H)


och mina fingrar <3 harry potter och dödsrelikerna.

blahhejblahblah

i'm back - hahah :P nej, men somnade typ vid 3 igår, det gick verkligen inte att somna .__. vaknade vid tolv tiden av att min syrra stod och ropade "VAKNA!! MADDA VAKNA!!!" (Y) jag uppskattade det, tack så mycket.
jag steg i alla fall upp käkade lunch xD haha satte mig vid datan, logga in på msn ingen kul inne så jag logga efter en stund x) sedan så började jag att fortsätta på min spanska bok som är helt ful :D men det går framåt jag är snart klar. sen så ska den in i början av nian. haha :) två sidor kvar och den ser ut som om den håller på att gå sönder. att häfta den bara i mitten är ingen bra idé x). "Me gusta leer (los libros)" näst sista kapitlet och det är inte mycket text *puh* nu sitter jag och lyssnar på musik, och skriver det här :D, men nu ska jag fortsätta med boken så att den blir klar x/.
baybay.

tisdag

idag va JB på Ellen Degeneres Show :) jag såg :D elr halva iaf ^^ SOS :DD haha ja ha lyssnat på mcflys nya skiva. de låter helt perfekt <3 jag älskar den :D<3 POV, corrupted, smile & do ya är några favvon älskar :) idag har ja ba softat & tråkat :)  sitter o lyssnar på mcfly, chattar me mammas kusse o ha huvudvärk (Y) toppen :D haha
baybay.

JB :)


söndag

tjännamors ;D då vart man uppe ur sängen o sitter återigen vid datan (Y) de blir lite läsning idag, haha oså ska jag playa lite sims :) vilket liv jag har ;D jag vill spela på min fiol, men den är på nån "kontroll" över sommarn. enligt min lärare så ska den nog vara klar snart :) men nu dra jag :P
baybay.


tjabba tjena hallå?

jomen visst de blev inte mycket gjort idag heller :< klockan närmar sig halv elva :P o jag sitter o nördar mig framför sims ^^ hjälpte mamma lite med städningen o maten :) de vart ju lite trevligt, brukar annars vara skitlat (a) men jag har inget bättre för mig ändå så. tro jag ska playa vidare nu :)
baybay.

lördag ;)

händer idag då folket? själv har  jag ingen aning, somnade 4 nåting igår, kunde inte somna >.< men jag lyckades till slut, måste verkligen ändra mina sovvanor xD jag har fortfarande tråkigt o på tal om ingeting så har mina vuxna blivit gamlingar i sims 8D haha nu är dom gråhårigar, rynkiga, bredare än vanligt, fast det är heelt okey :D
jag har inte gjort mycket förutom sovit xD haha så det blir nog ett inlägg senare med. fast inget intressant förmodligen :) så nu  drar jag.
baybay.

mcfly är fett heta i sin nya outfit ;)<3
smoking hot ;D

tillbaks (:

klockan är precis kvart over tolv. o jag hade precis skrivit en baota lång blogg som senare försvann. o jag kommer förmodligen inte att skriva om den nu. sitter o lyssnar på musik, kinesisk tro jag att det är, bra är de oxå :) jag älskar deras språk fastän jag inte fattar nåt *.*<3. min iPod har fått ryck de senaste dagarna o jag vet inte vad jag ska göra, men bästaste syster hjälper mig som tur är. hon är mer den duktigare av oss :)<3 men nu ska jag ta o playa lite sims 2 innan jag ska värma sängen.
baybay.

Heyhey

jaojao nybörjare här dåva (: försöker lära mig allt detta. hur som helst, idag fyller pappa år :) stort grattis till honom :D<3. börja skolan om en månad, jag börja få panik, jag vill inte alls börja i nian. självklart kommer det att bli kul, men jag vill ändå inte. börjar känna all press på mig redan. menmen man vill ju inte gå om heller ;) jag har tråk, snart 3 veckor sen man kom hem från vietnam dårrå. fett skönt va de där, ganska mycke regn men de va helt okey :) för kallt vare ju inte :D om mindre än en månad blire läger (stråkläger) :D ganska mycket fiol bli de yes (: i år bli de mycket skojj :D vår lilla stråkband ska ju få en/nårra låtar att spela på :D<3 jag längtar :)
idag har de inte blivit så mycket. somnade 6 o vaknade 2 (a) lyckat men lillebror väckte mig som tur var, jag satte mig vid datan, ofc. chattade med mammas kusse från vietnam. (ja jag kan skriva pyttelite på vietnamesiska utan alla tecken som dom har xD) de var rackans trevligt, sen så logga han. klockan va väl nästan 9 där borta (: de e bara jag mamma o min yngsta lillebror kevin hemma :D thomas (andra lillebror :D) e på bio me hans vän som senare ska sova över här >.< systeryster är på prao (jo de e sant under ett sommarlov me) marinfestivalen ;D.
hoppas att ja inte har tråkat ut er med all denna tråkiga text, förlåt :). för nu ska ja ta o försöka lära mig lite mer om detta, sen så blire mer data ikväll för ja få ha min syrras data när ja vill hela denna veckan ut o hela den andra (H) yay,
baybay :*


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0